Medan du höll helg...

Av
Anders Bergquist

Anders G Bergquist

SYDSVERIGE. Medan du höll helg fick polisen jobba för högtryck. Lokaltidningen hjälper dig att hänga med i nyhetsflödet.
SÖNDAG:
23.59: Två kulhål upptäcks i ett fönster i en hyreslägenhet på Kroksbäck i Malmö. Ett stort område spärras av i väntan på tekniker.
23.09: Två personer knuffar omkull en fotgängare i Beijers park i Malmö och försöker ta hans mobiltelefon. De får dock springa tomhänta från platsen.
13.19: En bil står i ljusan låga på E6 i höjd med Alnarpsavfarten utanför Lomma. Vägen är avstängd i halvannan timme under släckningsarbetet.
LÖRDAG:
22.13: Många vittnen ringer polisen efter skottlossning på Kronetorpsgatan på Segevång i Malmö.
Polisen kan konstatera att en person sitter i en bil. Han har försökt fly men träffas av flera skott och avlider senare. Några minuter senare upptäcks ytterligare en skjuten man som flytt till en lägenhet. Han har inte livshotande skador.
21.10: Flera polispatruller kallas till Elinetorps gård sedan grannar larmat om inbrott. Det visar sig vara scouter som hyrt lokalen och som var i full färd med att grilla.
20.40: Räddningstjänst och polis rycker ut till Rapsvägen i Arlöv, där det brinner i ett trapphus. Branden kan snabbt släckas.
10.24: Bilfärden i centrala Malmö är minst sagt märklig. Bland annat backar föraren in i en stolpe utan att märka det. En polispatrull får stopp på ekipaget och föraren misstänks nu för drograttfylleri.
Fredag: 
18.40: En kvinna i 50-årsåldern blir påkörd av en buss på Stora Nygatan i Malmö. Hon förs till sjukhus med ambulans och det är oklart hur svårt skadad hon är.
 
 
 

Publicerad 06 March 2017 04:49