Medan du höll helg...

Av
Anders Bergquist

Anders G Bergquist

SYDSVERIGE. Medan du hållit helg har nyhetsflödet forsat fram som vanligt. Lokaltidningen hjälper dig att hänga med!
SÖNDAG
19.04: En person skadas vid ett bråk i centrala Skurup, där flera personer är inblandade. Han förs till universitetssjukhuset i Lund med ambulans.
14.07: Lastbilen var för hög eller viadukten för låg. Oavsett fastnade lastbilen under bron på Norra Kringelvägen i Hässleholm. Efter någon timme kunde bilen dras loss.
08.05: Räddningstjänsten rycker ut till Vittsjö, där det brinner i taket till en villa. Branden släcks snabbt och ingen skadas.
03.24: Fem personer försöker fly från Migrationsverkets förvar i Åstorp, men personal och polispatruller kan stoppa dem. De fem förs till häkten i Malmö och Helsingborg och flera misstänks för våld mot tjänsteman. Eftersom de tros ha haft hjälp utifrån skrivs också en anmälan om främjande av flykt.
LÖRDAG
23.43: Det brinner i en industrifastighet på Åsvägen i Hässleholm. Räddningstjänsten kan snabbt släcka branden.
22.14: En bil kör på en fotgängare vid en busskur på Husensjövägen i Helsingborg. Bilisten smiter efter olyckan och det är oklart hur skadad fotgängaren är.
04.42: En bilist ser hur en annan vinglar på E22:an mellan Eslöv och Lund. Han guidar polispatrullerna som kan stoppa den kraftigt berusade 30-åringen.
FREDAG:
21.57: Polisen kan snabbt gripa en person efter ett rån mot en närbutik på Artillerigatan i Landskrona. Mannen misstänks ha hotat personalen med ett pistolliknande föremål.
20.06: När den misstänkte snattaren försökte springa från väktaren i Toftanäs utanför Malmö valde han fel håll. Han sprang rakt mot polishuset, där polisen kunde gripa honom. Mannen är misstänkt för våld mot tjänsteman alternativt rån i motvärnsfallet.
17.42: I samband med ett bråk på Östra Järnvägsgatan i Osby knivskärs en 17-årig man i armen och får föras till sjukhuset CSK i Kristianstad. De andra inblandade i bråket var i ungefär samma ålder.

Publicerad 24 April 2017 05:11