Medan du höll helg...

Av
Anders Bergquist

Anders G Bergquist

SYDSVERIGE. En riktig försommarhelg är till ända. Lokaltidningen hjälper dig att hänga med i nyhetsflödet!
MÅNDAG.
00.21: Sex bilar förstörs vid en brand utanför en bilverkstad på Industrigatan i Malmö. Räddningstjänst och polis får snabbt elden under kontroll.
SÖNDAG.
16.49: Två bilar frontalkrockar på väg 111 utanför Lerberget. En person kläms fast och vägen är avstängd under räddningsarbetet. Det är oklart hur allvarligt skadade de inblandade är.
15.47: En bilförare upptäcker hur det börjar ryka från motorn på E65:an vid Rydsgård. På någon minut är bilen helt övertänd och de i bilen tvingas fly. Ingen skadas fysiskt.
15.46: Ett antal polispatruller jagar en bil i Malmö som försöker fly. Till slut tar färden stopp på Azaleagatan och patrullerna kan konstatera att bilen är fylld med stöldgods.
11.42: Iklädd solglasögon gick rånaren in i butiken och hotade personalen med pistol.
Mannen får kontanter och cyklar sedan från brottsplatsen på Lantmannagatan i Malmö.
06.03: Räddningstjänst och polis rycker ut till en lägenhetsbrand på Saarisgatan i Malmö. En bortglömd cigarett i en soffa tros vara orsaken.
03.57: Kvinnan blir knivskuren av rånaren som sedan tar hennes väska. Minuter senare blir rånaren själv gripen av en privatperson som håller fast honom tills polisen kommer.
LÖRDAG:
23.22: Kvinnan cyklar på Kronborgsgatan i Malmö när hon blir påkörd av en bil. Efter olyckan smiter bilföraren i en liten svart bil.
17.15: Ett bråk på Bergavägen i Eslöv slutar med mordförsök, då flera skott avlossas. Ingen person skadas vid händelsen.
14.49: En man grips på Bellevuegården. Han misstänktes för ett personrån tidigare på dagen och i lägenheten återfanns såväl den misstänkte som rånoffrets mobil.
14.05: Eld anläggs på fyra olika ställen i hyresfastigheten på Trebackalånggatan i Hässleholm. Efter ett tag kan alla återvända till sina lägenheter. Händelsen rubriceras som grov mordbrand.
02.13: När mannen går på Rådhustorget i Helsingborg frågar en annan man om han får låna en mobil. När mannen ber att få tillbaka sin mobil blir han knivhotad och rånaren försvinner från platsen.
FREDAG:
22.00: Två fiskehoddor som tillhör kaninavelsföreningen står i brand på Spillepengen i Malmö. Som tur är finns inga kaniner i husen utan i en intilliggande byggnad.
16.57: Två män knivskärs vid ett bråk i Örkelljunga. En längre tids missämja tros vara orsaken till att båda knivstacks och behövde sjukhusvård.
 

Publicerad 08 May 2017 04:24