Medan du höll helg...

Av
Anders Bergquist

Anders G Bergquist

SYDSVERIGE. Ett mord och flera andra grova brott inträffade i helgen. Lokaltidningen hjälper dig att hänga med!
SÖNDAG:
22.30: En 22-åring kör in med bil bland demonstrerande flyktingar på Agnesfridsvägen i Malmö. Ingen skadas vid händelsen.
17.00: En person skadas vid en trafikolycka i Tyringe. När polisen kommer till platsen konstaterar de att han trillat av ett flak på en EPA-traktor.
11.56: På väg 111 utanför Höganäs krockar en bil med en motorcyklist. Motorcyklisten förs till sjukhus med allvarliga skador.
09.30: En deltagare i cykelloppet Halvvättern får hjärtstillestånd i närheten av Motala. Trots att han får snabb hjälp går hans liv inte att rädda.
02.33: Mannen vaknar av att två inbrottstjuvar är i lägenheten på Föreningsgatan i Landskrona. Mannen jagade ut tjuvarna och kontaktade polisen.
01.44: Kvinnan kommer cyklande på Aktrisgatan vid Hyllie i Malmö när två gärningspersoner rycker till sig hennes väska. När hon försöker ta tillbaka väskan blir hon hotad med pistol.
00.36: Två tjuvar grips på Gunnebo återvinningscentral i Lund. Sannolikt har de varit ute efter bilbatterier.
00.00: Två personer grips för narkotikabrott på Industrigatan i Kristianstad sedan polisen stannat dem för en rutinkontroll. En av dem försökte springa ifrån poliserna, men språngmarschen blev kort.
LÖRDAG:
22.14: En man skjuts till döds utanför Özens frukt på Lantmannagatan i Malmö. Flera personer hämtas under förhör och både tekniker och vapenhund undersöker platsen. Ingen är ännu frihetsberövad.
18.26: I korsningen Järnvägsgatan – Trädgårdsgatan i Helsingborg krockar en personbil och en buss.
En person i bussen får föras med ambulans till sjukhus och personbilsföraren klagar på skador i axeln.
03.12: På Sjöblads väg på Rosengård i Malmö misshandlas en person grovt. Han blir slagen och sparkad och förs med ambulans till sjukhus med okända skador.
FREDAG:
18.14: En person ringer till polisen efter att ha bevittnat ett rån på Adolfsberg i Helsingborg. Polisen får fatt i såväl offer som misstänkt och det visar sig att de känner varandra och att det inte alls varit något rån.
17.35: Den gamle mannen går på Gåsebäcken i Helsingborg när en gärningsperson kommer och rycker en halskedja av honom. Mannen går hem och ringer polisen.
 
 

Publicerad 12 June 2017 04:33