Medan du höll helg...

Av
Anders Bergquist

Anders G Bergquist

SYDSVERIGE. Flera rån och misshandelsfall har inträffat under helgen. Lokaltidningen hjälper dig att hålla koll!
SÖNDAG
18.35: Flera vittnen ser hur en man blir misshandlad på Stortorget i Trelleborg. När polisen kommer till platsen är han borta, men dyker strax efteråt upp på akuten med oklara skador.
17.21: När damen i 85-årsåldern på Fredriksdal i Helsingborg går in i sin trappuppgång rusar tre män in och rycker av henne halsbandet. Hon klarar sig utan fysiska skador men chockas av det inträffade.
09.31: Fiskare utanför Landskrona får en sko med en fot i i näten. Kroppsdelen och skon skickas för teknisk undersökning, men polisen misstänker i nuläget inget brott.
00.28: När kvinnan i Landskrona står på balkongen får hon grön laser i ögonen. Hon uppsöker sjukvård och en anmälan om grov misshandel upprättas.
LÖRDAG
20.13: En A-traktor välter på Stenskogsvägen i Höör. Två personer förs till sjukhus med ryggsmärtor.
17.30: En fiskare trillar från en klippa och ner i Lagan i Laholm. Han förs till sjukhus med allvarliga skador och vårdas på intensiven.
03.20: Tre misstänkta inbrottstjuvar grips på bar gärning vid ett inbrott mot en fastighet på Limhamn. De misstänks för grov stöld.
03.01: När mannen stoppas för en rutinkontroll på Nya Boulevarden i Kristianstad visar han upp ett körkort. Eftersom det inte är hans eget misstänks han nu för bland annat urkundsförfalskning, brukande av falsk urkund och olovlig körning.
FREDAG
18.42: Kvinnan som kommer till det gamla paret på Munkhättegatan i Malmö är inte alls från hemtjänsten. Hon går snabbt från platsen och har med sig ett guldarmband och en klocka.
18.30: När mannen går på Lönngatan i Malmö kommer två män fram och en av dem rycker till sig en påse med en dyrbar märkesjacka. När han inte lämnar ifrån sig sin mobil blir han knivskuren i armen.
 

Publicerad 19 June 2017 04:14