ANNONS

Ny ägare, ny personal och nya behandlingar

Trelleborgs Hud och Hårklinik har funnits på Valengallerian i 5 år. Diana Månsson som har arbetat på salongen i nära 3 år är nu den nya ägaren. Sedan det stod klart att hon skulle ta över verksamheten har hon succesivt infört de förändringar hon ville ha.

- Vi har såklart behållit alla fina behandlingar som kunderna gillar, säger Diana. Men vi vill också kunna erbjuda det senaste inom hudvård. Visionen är att kunna erbjuda våra kunder allt de kan önska sig utfört av experter med den senaste tekniken. Vi har redan kommit en lång väg med nyanställd personal och nya maskiner.

Det allra senaste tillskottet i salongen är en helt ny lasermaskin. Den är snabbare, effektivare och mindre smärtsam än den förra. Laserbehandlingarna för att permanent ta bort oönskad hårväxt går att göra på hela kroppen. I salongen arbetar 5 personer med lång erfarenhet inom sina respektive områden. Här kan du förutom Diana möta hudterapeut Marie, sjuksköterska Sofie, laserterapeut Taban och frisör Rami.

- Vi satsar på ett brett utbud och har möjlighet att ta in ännu mer personal, säger Diana. I första hand söker specialkompetenser som vill hyra in sig hos oss. Vi vill att både salongen och vi själva utvecklas och blir ännu bättre.

Huduppstramning med Plasmapen och Cryopen för bland annat pigmenteringar är de senaste och troligen de mest populära behandlingarna under vintern. Sköterskan Sofie gör inte bara plasmapen, botox och fillers utan har även PRP. En metod där man arbetar med plasma från sitt eget blod för att till exempel motverka håravfall, värk i leder och för att bosta huden.

Nu till sommaren är tandblekning och fettreducering extra eftertraktat. Och såklart spraytan till alla studenter och andra uppfräschande hudbehandlingar som stramar upp och ger lyster. Vill man verkligen lyxa till det och ta hand om sin hud bokar man en kombination av Microneedling med Infuzion. Där kickas först läkningsprocessen igång med micronålar och sedan slussas det ner mängder av näringsämnen i form av mineraler, vitaminer, aminosyror, antioxidanter och den viktiga hyaluronsyran med en svag galvanisk ström. Det gör underverk för trött och tråkig hud.

- Vi vill att våra behandlingar ska göra skillnad, säger Diana. Det känns bra att kunna hjälpa kunder med problem som de inte mår bra av. Vi tar emot bokningar online, på telefon eller på plats i salongen. Det är absolut värt att bara droppa förbi också. I och med att vi är så många på plats här så finns det ofta någon tillgänglig för drop-in.

För bröllop, möhippor, tjejkvällar och afterworks kan Trelleborgs Hud och Hårklinik sätta ihop personliga paket tack vare den breda expertis som finns här. Det är bara att fråga och komma med önskemål till någon på salongen.