"Jag heter Susanne Bramstedt och är 28 år. Jag är gift med Robert och tillsammans har vi tre flickor som är 7, 4 och snart 1 år gamla. Jag arbetar heltid som undersköterska, vilket jag trivs bra med. På fritiden umgås jag med min familj och när egentiden dyker upp framåt kvälarna när barnen sover, brukar jag driva min blogg. Det är en ocensurerad, humoristisk blogg med många igenkännande inslag. Och det är precis det jag tänker skriva om här med. Bloggen finns på nouw.com/bubbelmamma". Foto: Agnes Mako

Gästkrönikör Susanne Bramstedt:

"Jag låste in mig och hörde ett brak"

Hej på er
Efter att jag och barnen intagit den sedvanliga måltiden, så kände jag att jag blev nödig. Gick på toaletten, låste in mig och hörde ett brak. (Inte från de nedre regionerna) men utifrån. Typiskt. Jag springer ut med byxorna på trekvart och undrar vad i helvete det var som lät. Det jag upptäckte lät inte vänta på sig någon längre minut iallafall.

Jag ser små små fotspår utav någon som kan vara den skyldiga. Jag tänker "Förbannat också" orkar inte bry mig mer nämnvärt,och passar på att ta en selfie med mig och förövaren.

Publicerad 31 March 2017 00:00