40 nya lägenheter på Segestrand

SVEDALA. Nu ska 40 nya lägenheter byggas på Segestrand. Samtliga lägenheter är nu sålda och inflyttning beräknas ske under våren 2019.

Det rör sig om två trevåningshus och ett hus med fyra våningar. Totalt byggs 40 bostadsrätter. 20 av dessa blir tvårummare på 60 kvadratmeter och resterande trerummare på 72 kvadratmeter. Den nya bostadsrättsföreningen får namnet Livsmiljö. JSB driver projektet från idé och produktion till bildande av bostadsrättsföreningen som slutligen överlämnas till de boende.

Husen är anpassade till området. 

– Det känns bra att vara framme vid byggstart och jätteinspirerande att vara med och utveckla ett fint område i en växande kommun med bra läge i Öresundsregionen, säger Robert Cardell som är arbetschef för JSB syd i ett pressmeddelande.

Våningarna har enligt byggentreprenören skräddarsydda lösningar präglade av modern arkitektur, hög komfort och hållbara material.

Standard i lägenheterna är bland annat kakel, klinker, ekparkett, diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare. Lägenheterna har uteplats eller balkong och alla tre husen är försedda med hiss från markplan. 

Publicerad 20 November 2017 11:00