Köket fullt hos Klara

SVEDALA.

Nu öppnar Klara Desser dörrarna till sitt hem och bjuder in till en matlagningskurs. Tre tillfällen ska det bli, där det gröna står i fokus.

Klara Desser bjuder in till en matlagningskurs, hemma hos sig själv. Hon har tidigare skrivit kokböcker och hållit matlagningskurser på Centralskolan bland annat, både genom Svedala kommun och i egen regi.

– Det var några år sedan som jag gav kurser, men nu känner jag att det är dags igen. Efter att vi byggde ut köket hemma har det som två avdelningar vilket gör att man kan vara en grupp om cirka åtta personer samtidigt, berättar Klara Desser.

Kursen består av tre tillfällen. Basen är LCHF med fokus på grönsaker. Kanske lite rotfrukter, bönor och frukt i något fall.

– Det blir röror, sallader och annat. Meningen är att man ska få smaka på många olika rätter och få inspiration och idéer. Jag är själv väldigt spontan och flexibel men brukar gå efter säsongen, säger Klara Desser.

Kursen startar den 31 januari och Klara Desser ser fram emot att ha köket fullt.

– Det blir kul att träffa nya människor. Det är ju roligt även för kursdeltagarna att lära känna nya människor och mötas i ett gemensamt intresse.

Publicerad 25 January 2018 07:48