Nya koordinatorn är på plats

Av
Emma Brännman

SVEDALA. Nu är Svedala kommuns nya destinationskoordinator på plats. Det är en helt ny tjänst på näringslivsenheten, som har gått till Martin Bard. Han har nu den ledande rollen i projektet Destination Svedala, för vilket Svedala kommun har beviljats pengar genom ”Leader - lokalt ledd utveckling". Projektet ska få intressenter inom besöksnäring, handel samt kulturella och kreativa näringar att gemensamt stärka kommunens konkurrenskraft.

– Att få vara en del i utvecklingen av Svedala kommun med dess stora potential ska bli väldigt intressant. Jag ser redan möjligheter inom besöksnäringen för intressanta och förhoppningsvis lukrativa samarbeten både inom kommunen samt över gränserna till grannkommuner, säger Martin Bard till Näringsliv Svedala på Facebook.

Martin Bard har i grunden en utbildning inom turism och service. Han kommer närmast från resebranschen där han har arbetat både i och utanför Sverige.

– Jag ser verkligen fram emot att få applicera mina erfarenheter på denna nya tjänst och få komma ut och träffa kända och okända företag inom besöksnäringen, säger Martin Bard.

Publicerad 10 March 2018 00:00

Lokaltidningen Svedalas nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna tisdag och fredag