"Vill gärna ha större lokal på sikt"

Baras nya frisör ser möjligheter att växa på orten

BARA.

Jennifer Halilovic har slagit upp portarna till frisersalongen i Bara. Själv tycker hon att hon har gjort ett klipp.

Jennifer Halilovic har jobbat som frisör i 24 år. Hon började sin bana på Burlöv center och gick senare vidare till Malmö, där hon fortfarande har en salong kvar. Nu har turen kommit till Bara och Jennifer Halilovic är glad för att få vara med i utvecklingen av Bara.

– Jag började titta efter en lokal här för tre år sedan och nu dök tillfället upp. Jag har en svägerska i Bara som tipsade mig. Eftersom jag bor i Husie är det väldigt smidigt att köra hit, det tar bara åtta minuter, säger Jennifer Halilovic.

Baras klippstudio öppnade på Värbytorget i mitten av februari. Jennifer Halilovic tycker själv att det har gått över förväntan. Hon har anställt en person och hyr ut en stol. På helgerna hyr också en nagelteknolog in sig i lokalen. Själv jobbar hon i Bara måndag-onsdag, men är flexibel om det behövs, och resten av tiden i Malmö. Hon trivs med läget och hoppas att det kan bli fler aktiviteter på torget i framtiden. Framöver vill hon utöka verksamheten.

– Jag skulle gärna ha en större lokal på sikt, jag tror att det behövs. Sedan vill jag gärna få in en massör och tror att även folk från andra orter så som Svedala och Oxie kan hitta hit.

Publicerad 09 May 2018 10:34