Två personer misstänkts för narkotikabrott. En kvinna har gripits. Obs, bilden är en genrebild.

Två personer misstänkts för narkotikabrott. En kvinna har gripits. Obs, bilden är en genrebild. Foto: Mostphotos.com

Kvinna gripen misstänkt för narkotikabrott

Hade både heroin och misstänkt narkotikaklassade tabletter

SVEDALA. Två personer misstänks för narkotikabrott. En man och en kvinna stoppades av polis. Kvinnan greps efter att polis hittat både heroin och tabletter.

Av
Andreas Holm

Det var under tisdagen vid 17.30-tiden som en polispatrull stoppade mannen och kvinnan utanför en fastighet på Segelstrandsgatan i Svedala. Genast fattades misstankar om att båda var påverkade av någon forma av narkotika. Efter kroppsbesiktning gjordes fynd på både kvinnan och mannen.

– Det föranledde till en husrannsakan på parets bostadsadress, men där ska ingenting ha hittats, säger Tina Olsson, pressinformatör vid Trelleborgspolisen.

Mannen, som är i 30-årsåldern misstänks för narkotikabrott, både innehav och bruk efter att en okänd mängd narkotika hittats under visitationen. Kvinnan i 25-årsåldern greps efter att polis hittat både heroin och en mindre mängd tabletter.

– De handlar om misstänkt narkotikaklassade preparat och en okänd mängd heroin. Dessutom visade hon tydliga tecken på att vara påverkad av någon form av narkotika och greps efter husrannsakan, berättar Tina Olsson.

Båda misstänks för narkotikabrott, innehav och eget bruk. Kvinnan misstänks även för brott mot dopningslagen för de tabletter hon hade på sig.

Publicerad 09 January 2019 00:00