Marcella Dahlström
- Jag kan tänka mig att ha en elbil eftersom det är bra för miljön. Men det är inget jag har funderat direkt på just nu.
Marcella Dahlström - Jag kan tänka mig att ha en elbil eftersom det är bra för miljön. Men det är inget jag har funderat direkt på just nu.
Dela
Tweet
Skriv ut
Skicka e-post

Veckans fråga: Skulle du kunna tänka dig att köpa elbil?Hans Lundblad
- Elbil? Det har jag aldrig tänkt på. Jag är gammal som fan så det är för sent nu. Men jag hade en riktig bil en gång i tiden, en Mustang. Flickorna var tokiga i mig. Nu cyklar jag istället.
Hans Lundblad - Elbil? Det har jag aldrig tänkt på. Jag är gammal som fan så det är för sent nu. Men jag hade en riktig bil en gång i tiden, en Mustang. Flickorna var tokiga i mig. Nu cyklar jag istället.

Ante Brankovic
– Jag har något år kvar till körkort och ska definitivt skaffa bil. Drömmen är en Ford Mustang. Men Tesla gör ju snygga elbilar och blir bättre och bättre, så man vet aldrig i framtiden.
Ante Brankovic – Jag har något år kvar till körkort och ska definitivt skaffa bil. Drömmen är en Ford Mustang. Men Tesla gör ju snygga elbilar och blir bättre och bättre, så man vet aldrig i framtiden.

Publicerad: 01. juli 2017 10:00
¨

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få lokala nyheter
från Lokaltidningen Svedala

Startsidan just nu