Dela
Tweet
Skriv ut
Skicka e-post

Vinn biljetter till Totos spelning på Sofiero


TÄVLING. Ta chansen att vinna två biljetter till Totos sommarspelning på Sofiero i Helsingborg 2 augusti. Vi har 16 biljetter som söker nya ägare. Åtta personer vinner två biljetter var.

Toto bildades 1977 av ett gäng oerhört skickliga musiker, som var mycket eftertraktade studiomusiker av artister och producenter på amerikanska västkusten. Bandets superhits spelas fortfarande flitigt i radion och de har toppat listor över hela världen med sina låtar. Vem kan inte nynna med i klassiker som ”Hold The Line”, ”Rosanna”, ”Africa”, ”99”, ”Pamela”, ”Georgy Porgy”, ”Home Of The Brave” och många fler. Mängder är de musiker som influerats av Totos välproducerade och eleganta västkustrock.

Toto är än idag efter nästan 40 år sedan starten, enormt populära och har sålt över 40 miljoner album. Förra året släpptes bandets första studioalbum på nio år, den kritikerhyllade skivan ”Toto XIV”.

För att vara med och tävla – gå in på Facebook och sök dig in på lokaltidningen.se för att delta. Tävlingen pågår till och med den 20 juli.


Publicerad: 14. juli 2017 11:28
¨

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få lokala nyheter
från Lokaltidningen Svedala

Startsidan just nu