2438 personer besökte mässan i fredags.

2438 personer besökte mässan i fredags. Foto: Alexander Lärnerhem

Nöjd arrangör laddar om för nästa mässa

SVEDALA.

Den första upplagan av Svedala företagsmässa är avklarad. Och enligt dess grundare, Alexander Lärnerhem, så gick den som en dans.

Av
Emma Brännman

Alexander Lärnerhem är mycket nöjd när han summerar Svedala företagsmässas första omgång.

– Det här var det roligaste jag har gjort. Vi känner oss jättenöjda med mässan. Det var ett bra flöde hela dagen, säger Alexander Lärnerhem.

130 utställare deltog i mässan där ett 20-tal UF-företag samsades med väletablerade, för att utbyta erfarenheter och inspirara varandra.

– UF-företagen gjorde ett grymt jobb. De var så engagerade och duktiga. Många av utställarna gav järnet och var riktiga föredömen, säger Alexander Lärnerhem.

Totalt hade mässan 2438 besökare under de nio timmar som den pågick i fredags. Nästa år behöver Alexander Lärnerhem mer plats och mer tid.

– Vi byggde mässan på tio timmar och rev den på tre. Den korta tiden vi hade på oss gjorde att vi inte fick till slutfinishen riktigt som vi ville. Parkeringsplatserna var också alldeles för få, vilket ledde till att många bara körde förbi och vi gick miste om beökare. Det är verkligen något vi måste ta med oss till nästa år, säger Alexander lärnerhem.

Nästa år har mässarrangören siktet intsällt på den nya Aggarpshallen, och dubbelt så många utställare.

– Nu ska jag ta lite semester, en vecka. Sedan är det bara att ladda om och sätta fart inför nästa år, säger Alexander Lärnerhem.

Publicerad 09 April 2018 00:00