Christina Karlsson.

Christina Karlsson. Arkivfoto: Emma Brännman

Ordföranden bokdebuterar med haikusamling

Christina Karlsson håller boksläpp på KVIS

SVEDALA.

Nu debuterar Galleri KVIS ordförande Christina Karlsson som författare. Den 23 november hålls releasefest för diktsamlingen på galleriet.

Av
Emma Brännman

Christina Karlssons debut heter Våra andetag andas haikusommar.

– Diktsamlingen består av haikudikter att inspireras och må bra av. Dikter som med sina referenser kan kopplas direkt till den tid vi lever. Dikter som belyser allvaret, möjligheterna och de där små ljusglimtarna som förgyller dagen. Dikter att tolka, fundera och kommunicera kring, berättar Christina Karlsson i ett pressmeddelande.

Den 23 november klockan 10 håller hon bokrelease på Galleri KVIS i Svedala. Det blir en kort bokpresentation följt av högläsning och frågestund.

– Unikt med denna bok är bland annat att varannan boksida är blank. Detta för att ge läsaren möjlighet att tolka genom att skriva ned egna ord, teckna en bild eller bara låta dikterna få sitt eget utrymme genom att låta boksidan vara blank. Jag är övertygad om att konst, estetik och vackra ordkombinationer får människor att utvecklas och må bra. Själv har jag alltid tyckt om att måla, fotografera och skriva, berättar Christina Karlsson.

Publicerad 12 November 2018 00:00