En man i 18-årsåldern hölls fast och blev slagen i ansiktet av två män. De misstänks nu för misshandel och skadegörelse.

En man i 18-årsåldern hölls fast och blev slagen i ansiktet av två män. De misstänks nu för misshandel och skadegörelse. Foto: Mostphotos.com

Försökte skydda sin lillebror – blev misshandlad

Blev slagen i ansiktet och fick mobiltelefon förstörd

SVEDALA.

Mannen fick ett telefonsamtal från sin lillebror som bad om hjälp. "Två män hade börjat hota och mobba honom och han var rädd", säger Tina Olsson, pressinformatör vid Trelleborgspolisen.

Av
Andreas Holm

Mannen i 18-årsåldern begav sig till platsen i centrala Svedala där hans lillebror befann sig. Då ska ett bråk ha blossat upp när mannen frågade vad männen sysslade med.

– Han försökte skydda sin lillebror. Då ska männen hållit fast honom och slagit honom med knytnävarna så han fick näsblod och flera småsår i ansiktet, säger Tina Olsson.

Under tumultet ska männen även försökt stjäla mannens mobiltelefon men misslyckats och istället förstört den genom att spräcka glaset.

Polis larmades till bråket vid 17.30-tiden under lördagen.

– Då hade de flesta inblandade redan lämnat platsen, men det finns utpekade misstänkta, säger Tina Olsson.

Två män i 25- respektive 55-årsåldern misstänks nu för misshandel och skadegörelse. Det är oklart om de greps under helgen.

Publicerad 20 May 2019 09:52