För Alexander Lärnerhem är julshowen en dröm som blir sann.

För Alexander Lärnerhem är julshowen en dröm som blir sann. Foto: Privat

Succé för Svedala julshow – sålde slut på en vecka

"En dröm som blir sann"

SVEDALA. Alexander Lärnerhem är i mångt om mycket mannen som hinner med allt. Vid sidan av Svedala företagsmässa och Svedalafestivalen drar han nu på sig tomteluvan och arrangerar Svedalas första julshow. En succé som sålde slut på mindre än en vecka. "Det är helt otroligt, att det skulle bli så här stort trodde jag inte", säger han.

Den 22 november fylls Aggarpshallen av 500 festsugna gäster. Julshowen är den första i sitt slag i kommunen och intresset är minst sagt stort.

– Något sånt här har aldrig arrangerats i Svedala tidigare så det här är verkligen one of a time. Att då få hit Skandinaviens största show är helt galet, säger Alexander Lärnerhem.

För underhållningen står inga mindre än Wallmans, som med en helt ny obeprövad show ska få Svedalaborna att dansa på borden.

– Efterfrågan på biljetterna har varit helt sjuk. När vi drog i gång sa jag lite kaxigt att det skulle sälja slut på en vecka och det gjorde vi.

För arrangörerna Alexander Lärnerhem och Fredrik Svensson är julshowen en gammal dröm som nu blir sann.

– Jag har funderat på det här längre och just nu känner jag att jag måste passa på att förverkliga mina drömmar.

Bland gästerna återfinns många av Svedalas företagare, men även flera privatpersoner som lyckats knipa en biljett.

Som en extra klapp i säcken avslöjar Alexander Lärnerhem nu att ytterligare 250 eftersläppsbiljetter med största sannolikhet kommer att släppas.

Tanken är även att showen ska återkomma med flera datum redan nästa år.

– Det finns definitivt underlag för det. Vi hade kunnat fylla hallen flera kvällar redan i år om Wallmans haft utrymme för det, säger Alexander Lärnerhem.

Publicerad 17 September 2019 08:04