Jesper Rönndahl framför sitt porträtt på Malmö airport.

Jesper Rönndahl framför sitt porträtt på Malmö airport. Foto: Göran Hansson

Nu hänger även Jesper Rönndahl på flygplatsen: "Äntligen!"

Ett av porträtten i "Welcome to my hometown"

STURUP.

Jesper Rönndahl är den senaste i raden att få sitt porträtt upphängt på Malmö airport. "Äntligen!", kommenterar han det hela.

Av
Emma Brännman

Komikern, programledaren och skådespelaren Jesper Rönndahl har utsetts till Årets Skåning av Kvällsposten. Därför får han nu sitt porträtt upphängt i fotoutställningen i ankomsthallen på Malmö airport.

– Äntligen! Jag har alltid tyckt att det är konstigt att jag inte hänger där, säger Jesper Rönndahl i ett pressmeddelande från Swedavia.

Nyligen var han på plats tillsammans med flygplatschefen Peter Weinhandl för att avtäcka sitt porträtt i galleriet "Welcome to my hometown". Jesper Rönndahl är nu en av galleriets 14 deltagare som hälsar resenärerna välkomna till Skåne.

– Den som väljs till Årets skåning är en person som gjort god PR för Skåne, har en stark folklig förankring och en verksamhet som når ut till en bred allmänhet. Jag är därför mycket glad över att få hälsa Jesper Rönndahl välkommen till vårt galleri på Malmö Airport. Han är en mycket värdig deltagare i Welcome to my hometown, säger Peter Weinhandl.

Publicerad 10 November 2019 07:00